Author Topic: Info gathering about ORS connection lately...  (Read 1203 times)

gotoy

  • Pioneer
  • Centaurs
  • ******
  • Posts: 4304
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #15 on: February 16, 2009, 09:52:55 PM »
...............ya and the chatbox is too small......can't see all the insults from X. :roll:
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

xsimon

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 5001
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #16 on: February 16, 2009, 09:58:59 PM »
Quote from: "gotoy"
...............ya and the chatbox is too small......can't see all the insults from X. :roll:

heheh.....get yourself bigger PDA or wear a magnifying glasses...ehehehe....or put PDA further from you since by now you should have ah pek ham sap eyes...hehehehhe :lol:
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

"dum vivimus, vivamus" - Let us enjoy life

gotoy

  • Pioneer
  • Centaurs
  • ******
  • Posts: 4304
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #17 on: February 16, 2009, 10:08:02 PM »
..now come on goggle box...u know very very well I lost my prized nokia..... :cry:
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

keewes

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2254
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #18 on: February 17, 2009, 09:27:37 AM »
Got the same problem from office mostly not at home.

On refresh I get the message either timeout or page could not be found.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #19 on: February 17, 2009, 10:06:07 AM »
Quote from: "gotoy"
...............ya and the chatbox is too small......can't see all the insults from X. :roll:

maan .. maaan.. will make it slightly bigger.. infact have done so laa.. bigger by 50pixel height laaa.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

xsimon

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 5001
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #20 on: February 17, 2009, 10:17:58 AM »
lumi...thanks, enough already...please don't make any bigger..... :thumbs_up
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

"dum vivimus, vivamus" - Let us enjoy life

pinangkia

  • 2H
  • ***
  • Posts: 354
  • Karma: +0/-0
    • http://kenfoto.multiply.com/
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #21 on: February 17, 2009, 09:04:18 PM »
aiya..me still having problem attach pic to thread.it go still...and i tough i just cancel the posting then when i open to check it out today and it show the pic  :?: that was on intro thread.

i still cant manage to post with few pic at once....it go very-very slow.i had wait it for half hour and still nothing happen.i tough it my connection problem but than i try other site it go fine.  :?:   :?:
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »
like dirt...love wheels....i m happy when d wheel get dirty.

http://kenfoto.multiply.com/

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #22 on: February 17, 2009, 09:46:36 PM »
Quote from: "pinangkia"
aiya..me still having problem attach pic to thread.it go still...and i tough i just cancel the posting then when i open to check it out today and it show the pic  :?: that was on intro thread.

i still cant manage to post with few pic at once....it go very-very slow.i had wait it for half hour and still nothing happen.i tough it my connection problem but than i try other site it go fine.  :?:   :?:

ken, try posting pics one at a time in a post as a workaround...
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

adnanlr

  • Landie Guru
  • Centaurs
  • *
  • Posts: 3485
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #23 on: February 17, 2009, 09:48:07 PM »
last time I try, even the [img] function didnlt work

have to use attachment instead.

I tot its only me..
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

_______9w2tdi_________________Defend & Discover

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #24 on: February 17, 2009, 09:58:41 PM »
Quote from: "adnanlr"
last time I try, even the [img] function didnlt work

have to use attachment instead.

I tot its only me..

okay.. guess i'll get back to the drawing board....

adnan, ini img thingy.. still have probs?

the problem now posting multiple img may or may not succeed as it's fetching the required image from pic hosting site, ie: multiply for instance... response fetched slow from that site causes this site to have an error...

i tot wanna re-org the database but looking at the effort, troublesome maan...
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

xsimon

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 5001
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #25 on: February 17, 2009, 10:14:26 PM »
lumi...you can try to use http://www.servimg.com ...their server is very fast for loading photos......also got sizing facility.....
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

"dum vivimus, vivamus" - Let us enjoy life

adnanlr

  • Landie Guru
  • Centaurs
  • *
  • Posts: 3485
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #26 on: February 17, 2009, 10:25:44 PM »
Quote from: "luminox"
Quote from: "adnanlr"
last time I try, even the [img] function didnlt work

have to use attachment instead.

I tot its only me..

okay.. guess i'll get back to the drawing board....

adnan, ini img thingy.. still have probs?

the problem now posting multiple img may or may not succeed as it's fetching the required image from pic hosting site, ie: multiply for instance... response fetched slow from that site causes this site to have an error...

i tot wanna re-org the database but looking at the effort, troublesome maan...

oh oh.. dun meant to trouble you Lumi..

The [img] for link will not load but [img] for thumbs do work.

if its too much work, donlt hassle your self lah.. pandai pandai la layan sendiri itu ORS.  Takkan nak suap semua. hahahhh
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

_______9w2tdi_________________Defend & Discover

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #27 on: February 17, 2009, 10:33:25 PM »
Quote from: "xsimon"
lumi...you can try to use http://www.servimg.com ...their server is very fast for loading photos......also got sizing facility.....


thanks xs & adnan... will look look & see see.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »