Author Topic: Info gathering about ORS connection lately...  (Read 1194 times)

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Info gathering about ORS connection lately...
« on: February 16, 2009, 05:09:40 PM »
folks,
- from where i surf ORS, ie: from home & office, in the past 10 days, i frequently experienced "timed-out" sessions or "server slow to response" which leads to  paged not found error.  :evil:
- this intermittent problems occurs randomly and countless time during a day...

How & What is you browsing experience from your respective locations? Any problems so far?

Your feedback pls..
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

kelima

  • Neutral
  • **
  • Posts: 93
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #1 on: February 16, 2009, 05:18:22 PM »
The same problem i have here in my office... :(
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

gotoy

  • Pioneer
  • Centaurs
  • ******
  • Posts: 4304
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #2 on: February 16, 2009, 05:24:13 PM »
I have noticed a few posting I made have disappeared. Dunno if its my connection or the site, although suspect my side as it does hang sometimes.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #3 on: February 16, 2009, 05:38:01 PM »
The hosting company told me the caused of this intermittent issues is attributed to network connection, not from their end but from the ISP we use. If most of us are having similar issues from different location, then I can nailed them and throw the ball back into their court..

Maybe Sir Uthaya can help a bit here.. at hop 11, packet loss is at 100% (u may have errors or may be not)..
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

junglebunny

  • Toyota Cult
  • Centaurs
  • *
  • Posts: 4182
  • Karma: +1/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #4 on: February 16, 2009, 05:39:52 PM »
i get the same as above but our internet is bad anyway and any congestion on the network gets the internet dropped first.

but I also find I have been logged out especially when replying to remails I must logon on again or posting a new topic I must logon again even though I am logged on.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »
Shoot the RELA fella not the TIGER.



http://www.geckoadventure.net

http://geckoadventure.blogspot.com
Attach your JEEP (sorry HEEP) to the back of my Volvo.

gotoy

  • Pioneer
  • Centaurs
  • ******
  • Posts: 4304
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #5 on: February 16, 2009, 05:43:18 PM »
I suspect its my internet connection. Usually the maxis 3g will drop out from time to time.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

junglebunny

  • Toyota Cult
  • Centaurs
  • *
  • Posts: 4182
  • Karma: +1/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #6 on: February 16, 2009, 05:56:18 PM »
maxis 3G sux I have been on the phone to them so much last week I reconnect some nites 100+ times :(

I spat the dummy at them on friday.  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47  :ak47
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »
Shoot the RELA fella not the TIGER.



http://www.geckoadventure.net

http://geckoadventure.blogspot.com
Attach your JEEP (sorry HEEP) to the back of my Volvo.

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #7 on: February 16, 2009, 06:03:00 PM »
guess what.. at times, i only get EDGE connection instead of 3G, can forget about 3.5G.. and don't forget yah... i'm just around KLCC, Maxis HQ!
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

junglebunny

  • Toyota Cult
  • Centaurs
  • *
  • Posts: 4182
  • Karma: +1/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #8 on: February 16, 2009, 06:31:24 PM »
EDGE really sux yes I get this all the time. sometimes a connection lasts less than 30 seconds and have to reconnect.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »
Shoot the RELA fella not the TIGER.



http://www.geckoadventure.net

http://geckoadventure.blogspot.com
Attach your JEEP (sorry HEEP) to the back of my Volvo.

gotoy

  • Pioneer
  • Centaurs
  • ******
  • Posts: 4304
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #9 on: February 16, 2009, 06:56:11 PM »
I don't have any major complaints against maxis. Been using for 5 years or so. If not downloading its great and conveniant. Yes, sometimes theres disconnection. Usually I get the full 3.5G connection.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

xsimon

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 5001
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #10 on: February 16, 2009, 08:39:03 PM »
no issue from my home and office...but today in office funny thing happen in the shoutbox....posted something but somehow it didn't come out but messange it still there, so press shout button again then came out 2 of the same posting.....happen 3 times today......no issue with connection....
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

"dum vivimus, vivamus" - Let us enjoy life

adnanlr

  • Landie Guru
  • Centaurs
  • *
  • Posts: 3485
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #11 on: February 16, 2009, 09:14:21 PM »
xsimon

you shouted obscene stuff ehh ?


company filter system didnlt catch you ??
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

_______9w2tdi_________________Defend & Discover

xsimon

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 5001
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #12 on: February 16, 2009, 09:27:08 PM »
Quote from: "adnanlr"
xsimon

you shouted obscene stuff ehh ?


company filter system didnlt catch you ??

no lah...just shout normal stuff only.....company filter system? SSShhhhhh!!!...heheheheh :mrgreen:
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

"dum vivimus, vivamus" - Let us enjoy life

luminox

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 2171
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #13 on: February 16, 2009, 09:43:01 PM »
Quote from: "xsimon"
no issue from my home and office...but today in office funny thing happen in the shoutbox....posted something but somehow it didn't come out but messange it still there, so press shout button again then came out 2 of the same posting.....happen 3 times today......no issue with connection....

ooh that.. shoutbox is an integrated part of the forum engine, so when u click "Shout" it goes to a different host & the forum to a different host... you'll have to wait till shoutbox refresh and clears, than u attempt another shout line.
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

xsimon

  • Centaurs
  • *****
  • Posts: 5001
  • Karma: +0/-0
Re: Info gathering about ORS connection lately...
« Reply #14 on: February 16, 2009, 09:51:39 PM »
Quote from: "luminox"
Quote from: "xsimon"
no issue from my home and office...but today in office funny thing happen in the shoutbox....posted something but somehow it didn't come out but messange it still there, so press shout button again then came out 2 of the same posting.....happen 3 times today......no issue with connection....

ooh that.. shoutbox is an integrated part of the forum engine, so when u click "Shout" it goes to a different host & the forum to a different host... you'll have to wait till shoutbox refresh and clears, than u attempt another shout line.

I see....but after I press 1st time...nothign came out...but a window message pops up...can't recall what is says....hehehehe.....just press OK.....then press Shout button again then it came out twice......so next round I press Cancel when the window message pops up...the press Shout button then message came out once only...
« Last Edit: January 01, 1970, 07:30:00 AM by Guest »

"dum vivimus, vivamus" - Let us enjoy life